REW - FFWD



De aandachtige lezer heeft ongetwijfeld al gemerkt dat het hier met periodes stillekes is, op de blog. En dat er gekke sprongen in de tijd gemaakt worden. Tja, we zijn  hier in de eerste plaats om te reizen en te beleven, niet om te schrijven ;-) Dus als we 's avonds te moe zijn van onze belevenissen, voelen we ons beslist niet schuldig als we met een goed boek in bed kruipen in plaats van achter de computer om te bloggen.


Maar het helpt het "bewust beleven" wel, over onze avonturen en ervaringen hier schrijven, in dagboekjes, op deze blog. Aandacht te hebben voor wat we voelen, ruiken, proeven, zien, horen om ons heen. Herinneringen vast te houden die anders misschien in de veelheid aan indrukken hier verloren zouden gaan. Momenten opnieuw te beleven bij het op zoek gaan naar foto's. Nagenieten, nu al.


Bovendien merken we aan jullie reacties hier en via persoonlijk weg dat jullie enthousiaste volgers zijn en daarbij volop meegenieten. Dat plezier willen we jullie niet ontnemen! En elk straaltje zonneschijn is daar meer dan welkom precies, in ons koude Belgenlandje, zelfs als het alleen maar op foto staat, dat zonnestraaltje ;-)



Dus de intentie, de motivatie en de goesting zijn er zeker. Inspiratie bij hópen en ook aan foto's geen gebrek, ha! Maar de dagen zijn te kort en de nachten te donker. De afgelopen weken logeerden we vaak in heel eenvoudige bungalowtjes (denk aan een tuinhuis op poten), waar het comfort minimaal was en de internetverbinding zwak of onbestaande. Niet dat wij dat erg vinden, maar om te schrijven zijn zo'n verblijven minder geschikt. En om blogposts online te zetten al helemaal niet.



Maar kijk, nu we op Koh Chang onze dagen spenderen tussen zwembad en zee, maak ik met plezier werk van een kleine inhaalbeweging! Een vriendin vertelde me ooit dat het makkelijker is om -gesteld dat je ooit nog eens zou beginnen aan die foto-albums van alle voorbijgevlogen jaren (herkenbaar? iemand? iederéén?) - van het nu naar het verre verleden te werken en niet andersom. Misschien gaat dat concept voor een reisblog ook op? Vandaar dat je dus wat verslagen zal vinden van de laatste stukken van onze reis, vooraleer we jullie onze verhalen vertellen uit het noorden van Laos en van Vietnam. Om het helemaal ingewikkeld te maken staan de instagramposts wél netjes in chronologische volgorde.

Genoeg geleuterd, nu terug het échte werk! ;-)
Veel lees- en kijkplezier!

Reacties

  1. Prachtige foto's Lies en geniet van die laatste dagen! Liefs van Wout en co

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Backtracking is een goed plan. Of gewoon terugkomen en het allemaal live vertellen. Wij kijken al uit naar jullie. Kus van ons vier hier.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten